Pavle Kalinić: Vas s HRT-a bih molio da uzmete lopate u ruke i očistite oko svoje zgrade

Foto: Goran Mehkek / Cropix

IAKO je tema HRT-ove "Nulte točke" bila sigurnost građana, potaknuto recentnim bombaškim napadima u Zagrebu, nije moglo proći ni bez osvrta na snijeg koji je zatrpao glavni grad Hrvatske.

Jedan od gostiju je, naime, bio i Pavle Kalinić, pročelnik gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Kalinić je potvrdio ranije tvrdnje Milana Bandića da će ulice do jutra biti očišćene i da će se nastava u utorak u zagrebačkim školama normalno održavati. A imao je poruku i za ekipu s Prisavlja.

"Vas s HRT-a bih molio, s obzirom da ste toliko zabrinuti kako se grad čisti, da uzmete lopate u ruke i da očistite dvorište oko svoje zgrade. Jer tu koliko vidim niti jedna lopata nije zalutala", kazao je Kalinić na samom kraju emisije.

"Tu ste u krivu, dečki vani upravo čiste", odgovorio mu je voditelj emisije Mislav Togonal, dodavši kako će i sam sada uzeti lopatu u ruke, kako bi očistio svoj automobil. "Vi mi možete pomoći", dobacio je Togonal Kaliniću, što je zagrebački stručnjak za sigurnost rado prihvatio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.