Što vas još očekuje na ovogodišnjem Bundekfestu

Foto: Hina/PR

ČAK NI kiša i hladno vrijeme nisu omeli posjetitelje ovogodišnjeg Bundekfest, a ovaj 11-dnevni festival prošlog je četvrtka otvorio vrata tisućama posjetitelja.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kratkim je govorom otvorio treće, do sad najveće izdanje festivala i najavio program, koncerte te brojne druge kulturne i gastro sadržaje, a potom se uputio na kratku vožnju balonom u pratnji atraktivnih hostesa koje su privlačile pažnju Bundekfest nošnjama.

Hladno pivo otvorilo je festival uz "Pjevajte nešto ljubavno", "Ezoteriju" i "Svijet glamura", a to su samo neke od pjesama koje je Hladno pivo po prvi puta zasviralo pred publikom u Novom Zagrebu.

U hrvatsku metropolu stigli su i gradovi partneri te prijatelji ovogodišnjeg izdanja festivala. Grad Rim do samog će kraja, 5. listopada svakoga dana predstavljati gastro specijalitete vodećih talijanskih kuharskih majstora, a Budimpešta je također otvorila svoju tematsku jedinicu.

Otvoren je i Međunarodni festival balona koji se nakon nekoliko godina vratio u Zagreb. Posjetitelji još od petka mogu i sami isprobati i odvažiti se na besplatnu vožnju balonom.

Nakon Hladnog Piva, grupe Silente, Tonyja Cetinskog, Colonije, Massima, Klape Cambi i Danijele, posjetitelje Bundekfesta očekuju i nastupi Leta 3, Najboljih hrvatskih tamburaša, Psihomodo Popa, Dine Merlina, La Fieste, a za sam kraj predviđen je gost iznenađenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.