Zagrebačka nezavisna lista predstavila program Zagreb 2021.

Foto: Gradska skupština

ZAGREBAČKA nezavisna lista predstavila je danas program Zagreb 2021. poručivši da žele da Zagreb postane suvremeni grad i lider regije.

Kako su priopćili iz stranke program se sastoji od pet strateških projekata za razvoj grada i poboljšanje života građana. To su: Tesla - čiji je cilj sagraditi optičku mrežu; Zeleni grad - koji uključuje obnovu pročelja uz pomoć sredstava iz EU fondova; Poduzetnički grad - projekt koji će rasteretiti poslovanje poduzetnika i obrtnika; Projekt revitalizacije kulturno-turističkih sadržaja - za privlačenje novih gostiju; i projekt Zagreb je moj grad - koji će decentralizirati upravljanje gradom.

"Vizija ZNL-a je da Zagreb postane suvremeni grad, lider regije koji će se ponositi tradicijom, kulturom i inovacijama. Mi želimo razvojnu strategije i planiranje koja će unaprijediti grad. Zagreb 2021 je platforma koja će to omogućiti", rekla je predsjednica stranke Tatjana Holjevac te dodala kako će ti projekti omogućiti informatički i poduzetnički razvoj grada, smanjiti potrošnju energije i građanima donijeti niže račune za grijanje, uljepšati izgled grada i povećati cijene nekretnina te dovesti do novih radnih mjesta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.