Bandić se prvi put oglasio o padu GUP-a, najavio novi potez

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

VIŠESTRUKI USKOK-ov optuženik i gradonačelnik Milan Bandić komentirao je pad GUP-a i nagađanja o mogućoj odmazdi HDZ-u uklanjanjem kadra te stranke iz gradskih poduzeća te rekao kad će se opet u Gradskoj skupštini raspravljati o zagrebačkom GUP-u.

Komentirajući napise o osveti HDZ-u, Bandić je kazao da je o toj temi već rekao sve što je imao.

"Od petoga do danas pogledajte sve što sam govorio. I nijednu riječ neću reći, sve sam rekao, za pametne dosta", rekao je Bandić, a prenosi N1

"Nijednu riječ nema šanse da iz mene izvučete, jedino možete kliještima ili pištoljem", rekao je Bandić.

Upitan kad će se ponovno raspravljati o zagrebačkom GUP-u, Bandić je rekao da će se to dogoditi u najkraćem zakonskom roku.

Podsjetimo, nakon višednevne drame oko amandmana na zagrebački GUP, u utorak se napokon glasalo. Bandićev koalicijski partner HDZ zajedno s gradskom oporbom srušio je GUP. Bandićevi zastupnici glasali su protiv HDZ-ovih amandmana, a zauzvrat su HDZ-ovci glasali protiv GUP-a.

"Razočarani nismo. GUP nije izglasan. Svjedočite skupa s nama koliko je rasprava bilo vezanu uz ovaj značajan dokument. Ako je to strateški dokument, koji određuje razvoj grada, onda vidimo kontroverze. Svi su za razvoj grada, a sprečavaju donošenje takvog dokumenta. Vjerujemo da su naši donijeli iznimno kvalitetan dokument", naglasila je Bandićeva zamjenica Olivera Majić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.