Jure Šundov traži ispriku od Jutarnjeg lista, proglasili ga krivim za kaos u Splitu

SPLITSKI dogradonačelnik Jure Šundov, gostujući na Kerumovoj TV Dalmaciji, zatražio je večeras da mu se uredništvo Jutarnjeg lista ispriča što su ga proglasili odgovornim za katastrofu u Splitu.

Šudnov se pita: A postupak, a presuda?

"Oni su objavili fotografiju te napisali naša imena. Oni su odgovorni za kaos u Splitu. Ma, molim vas lijepo. U kojem je to sudskom postupku pravomoćno dokazano da smo mi odgovorni? Evo, pukao bih da ne kažem. Tražim ispriku od ljudi koji su to tako objavili u Jutarnjem listu. Unaprijed ću je prihvatiti", kazao je Šundov. 

Konačno objektivno na Kerumovoj televiziji?!

Voditelj se totalno poistovjetio s gostom. Nije mu bilo isprva drago što Šundov proziva kolege, no onda se spustio na potpuno neprihvatljivu razinu.

"Ja sam pričao s kolegama pa sam ih pitao zašto tako pišu. Eto, moraju od nečega preživjeti, nekakav prihod moraju ostvariti, tako vam je to", pun je suosjećanja bio voditelj za Šundova i njegovog i svog šefa. Što će, pišu tako, jer moraju, ne zato što je to istina, zaključili su Šundov i Kerumov medijski profesionalac.

Dogradonačelnik se zahvalio na gostovanju na Kerumovoj televiziji te kazao kako mu je bilo posebno drago da se problemi konačno mogu objektivno sagledati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.