Mladić u Čakovcu razbio bocu o čelo čovjeku i sjekao ga po glavi. Ne ide u zatvor

Ilustracija: Shutterstock

MLADIĆ u dobi od 24 godine u Čakovcu je lani razbio staklenu bocu o glavu 31-godišnjaku koji je ležao pokraj kafića i razbijenom ga bocom isjekao po glavi i rukama. Ne ide u zatvor zbog svog čina.

Kako piše Danica, prema nepravomoćnoj presudi je osuđen na osam mjeseci, ali mu je kazna zamijenjena radom za opće dobro. Tužitelji su smatrali da je kazna preblaga pa su se žalili na presudu.

Čovjek zadobio potres mozga i rane po rukama i glavi

Mladić je proglašen krivim zbog kaznenog djela pokušaja teške tjelesne ozljede. U presudi piše da je 24-godišnjak prošle godine u rujnu nakon ponoći sudjelovao u nasilju kraj lokala u Čakovcu, nakon što je druga osoba srušila 31-godišnjaka na tlo.

"Mladić ga je staklenom bocom udario u područje čela, pri čemu se boca razbila, a potom je razbijenom bocom zadao oštećeniku više udaraca po glavi i rukama, uslijed čega je 31-godišnjak zadobio potres mozga i brojne rane po glavi i rukama", stoji u presudi, piše Danica.

DORH smatra kako je kazna izrečena mladiću preblaga i kako mu nije opravdano izreći rad za opće dobro. Odvjetništvo misli da je mladić trebao ići u zatvor zbog iskazane grubosti i brutalnog napada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.