Nakon Boljkovca, i ban Jelačić i kralj Tomislav pod istragom ministra "Karačmarka"

AKTIVISTI Društvene mreže građana, inspirirani nedavnim uhićenjem 91-godišnjeg Josipa Boljkovca zbog ratnih zločina od prije 66 godina, proglasili su i istragu nad banom Josipom Jelačićem i kraljem Tomislavom.

"Htjeli smo pomoći prvom policajcu HDZ-a, pa smo sljedećim metama njegove genijalne kampanje protiv ratnih zločina donijeli obavijesti da su pod istragom. Naravno, nije riječ o sumnjivcima s kojima dijeli partijske boje, kao što su Ivan Jarnjak, Jure Radić ili Vladimir Šeks. Za našeg povijesnog policajca nije bio nikakav izazov napasti one kojima ne trebate prišiti neidentificirane leševe i izmisliti priču. Ministru je trebao veći izazov. I onda ga je našao. Saznali smo, naime, da je ministar baš gledao serijal 'Hrvatski kraljevi' i shvatio da nije sve što je kralj Tomislav činio bilo baš u redu.

Uzrujao se, zabuljio se u ekran prijeteći onim svojim 'sajko' pogledom, sav u nevjerici. Dosjetio se i da je kralj Tomislav kamen-temeljac hrvatske državnosti, kao i antifašisti, pa je odlučio udariti. Htio je odmah krenuti i poslao je svoje 'cajce' da nadziru osumnjičenika. No, poslao ih je na Trg bana Jelačića. Greškom, naravno. Da ne bi priznao da nema pojma što radi, ministar se sjetio kako je baš taj ban Jelačić također dobra meta za njegove istraživačke radove, s obzirom na grozote po kojima ga pamte u Mađarskoj (kojoj je ministrova partija poklonila jednu nama važnu tvrtku - iz ljubavi). Brzo je poglavnik 'cajaca' odlučio poslati još jednu ekipu na teren, ovaj put na Trg kralja Tomislava. Sada su oba ova osumnjičenika za ratne zločine pod nadzorom zbog opasnosti od bijega - obojica sjede na sredstvu za bijeg.

Osim toga, u blizina oba ova sumnjivca za ratne zločine su i specijalci 'cajci' spremni da uskoče s obzirom da oba sumnjivca posjeduju hladno oružje. Istraga je u tijeku, a doznajemo kako policija u slučaju kralja Tomislava već raspolaže s nizom svjedoka pokajnika, koji će dati svoj iskaz odmah nakon što, kao i ostali mrtvaci, glasaju na izborima za HDZ", napisala je Društvena mreža građana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.