Pomahnitali mladić nožem ranio prolaznika u Zagrebu pa prijetio u dućanu i kafiću

Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL

JUČER poslijepodne je u zagrebačkoj ulici Ribnjak 29-godišnjak s leđa prišao slučajnom prolazniku, 34-godišnjaku, te ga bez ikakvog prethodnog povoda porezao oštrim predmetom, javlja PU zagrebačka.

>>> Na zagrebačkom Kvatriću ozlijeđena osoba, pozvana i policija

Odmah potom udaljio se prema Vlaškoj ulici, došao do ugostiteljskog objekta, ušao u prostor u kojem su se nalazili 69-godišnji vlasnik i 30-godišnji zaposlenik, zaprijetio oštrim predmetom i pobjegao van prema Martićevoj ulici. Potom ulazi u trgovinu na Kvaternikovom trgu, uzima dva proizvoda i bježi bez plaćanja računa.

Lakše ozlijeđeno troje ljudi

Nakon toga penje se u zgradu u blizini trgovine i tada s balkona i visine od oko sedam metara skače u dvorište tržnice, pada na nadstrešnicu od pleksiglasa i na kraju se skriva u osobno vozilo marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka parkirano i nezaključano na mjestu gdje se zatekao.

Međutim, po uočavanju policijskih službenika koji su ga po dojavi o tome događaju uočili on iskače iz vozila i daje se u bijeg prema Makančevoj. U toj istoj ulici policijski službenici ga sustižu i sprječavaju njegov daljnji bijeg, a ujedno i napad na policijskog službenika. Liječnička pomoć osumnjičenom je pružena u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi nakon čega će biti provedeno kriminalističko istraživanje.

U događaju su lakše ozlijeđeni građanin, policijski službenik i osumnjičeni muškarac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.