Renato Petek objavio plaće u Zagrebačkom holdingu: Šefica ima 33 tisuće bruto

Foto: Davor Puklavec/Pixsell, Facebook

RENATO PETEK, koji je na nedjeljnim izborima bio kandidat SDP-a za zamjenika gradonačelnika, na svom je Facebook profilu objavio koliko iznose plaće u Zagrebačkom holdingu.

Na tablici koju je objavio stoji kako šefica Zagrebačkog holdinga ima dogovorenu plaću od 33 tisuće kuna bruto, član Uprave 30 tisuća kuna, a voditelji podružnica, kojih ima 23, od 22 do 26 tisuća kuna.

Ana Stojić Deban je predsjednica Uprave Holdinga, a članovi su Daniela Franić, Bernard Mršo i Marica Dusper. Evo što o njima piše na stranici Zagrebačkog holdinga.

Ana Stojić Deban

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga, na mjesto čelne osobe imenovana je odlukom Skupštine nakon višegodišnjeg vođenja Ureda Uprave, tijekom čega je blisko surađivala sa svim dosadašnjim članovima i predsjednicima Uprava.

Jedna je od prvih zaposlenica Zagrebačkog holdinga od njegovog osnivanja krajem 2005. Sudjelovala je u samom procesu njegovog formiranja, određivanju poslovnih procesa i definiranju radnih zadataka odgovornih pojedinaca i svih podružnica te je u potpunosti upoznata s načinom rada i funkcioniranjem te gradske tvrtke.

Karijeru je započela 2004. godine u Robnim terminalima gdje je bila zadužena za analizu i izradu poslovnih planova, a radila je i na položaju voditeljice ekonomike na poslovima računovodstva i financija.

Od 2013. godine pa do imenovanja na čelnu poziciju u Zagrebačkom holdingu radila je kao pomoćnica predsjednika Uprave te predstojnica Ureda Uprave . Na ovom je radnom mjestu bila zadužena za rukovođenje Uredom Uprave što je podrazumijevalo organiziranje i objedinjavanje svih funkcija potrebnih za neometani rad Uprave društva, odnosno koordinaciju između Uprave, svakog Sektora u Direkciji te svih podružnica i ovisnih društava. Osim toga, koordinirala je radom službi za potporu Upravi, protokola i službe za opće poslove te je sudjelovala u radu nadzornih odbora Gradske plinare Zagreb (i GPZ Opskrbe).

Ana Stojić Deban rođena je 1981. godine u Dubrovniku. Završila je dva fakulteta - diplomirala je na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je završila i studij ekonomije poduzetništva.

Daniela Franić 

Diplomirala je 1999. godine na Pravnom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu, a pravosudni ispit položila je 2003.

Radno iskustvo stječe od 1999. godine u Gradskoj upravi Grada Zagreba kao pripravnik, zatim kao samostalni upravni referent za imovinsko pravne poslove, a nakon položenog pravosudnog ispita prelazi na radno mjesto stručnog suradnika za zastupanje Grada Zagreba.

2005. godine  postaje šef Službe za zastupanje Grada, a  2007.godine imenovana je pomoćnicom pročelnika za zastupanje Grada.

2013. godine je imenovana članicom Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o.

Odlukom Trgovačkog suda od 31. 10. 2014. imenovana je za privremenu upraviteljicu Zagrebačkog holdinga d.o.o. te je 6. 3. 2015. ponovno imenovana za članicu Uprave Društva koju funkciju i danas obnaša.

Bernard Mršo

On je diplomirani ekonomist, a  dosadašnju karijeru većim je dijelom izgradio u Croatia osiguranju i nekoliko drugih kompanija.

U svom dosadašnjem radu obnašao je rukovodeće funkcije koje su se odnosile na organizaciju i upravljanje timskim radom, osiguranje te gospodarenje imovinom i upravljanje nekretninama.

Članom Uprave imenovan je 8. kolovoza 2016. godine, Odlukom Skupštine Zagrebačkog holdinga.

Marica Dusper diplomirala je 1996. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije poduzeća. Iskustvo u svijetu financija i knjigovodstva obuhvaća rad u privatno proizvodnom sektoru do 2009, nakon čega do 2011., slijedi rad u timu konzultantske tvrtke na restrukturiranju kompanija. U Zagrebački holding dolazi 2011. godine na mjesto voditelja odjela u Službi financija, a 2013. je imenovana za direktoricu financija te preuzima upravljanje radom Službe za financije Zagrebačkog Holdinga.
 
Tijekom karijere stekla je brojne certifikate. Među ostalima, ovlašteni je računovođa, a od 2017.  je i ovlašteni sudski vještak za područje financija, poreza i računovodstva. Također je certificirani miritelj pri Hrvatskoj udruzi za mirenje. Prethodno je završila trogodišnju izobrazbu u području psihologije za profesionalnog savjetnika pri Austrijsko-hrvatskom trening centru u Zagrebu.

Članicom Uprave imenovana je 28. prosinca 2018. godine, Odlukom Skupštine Zagrebačkog holdinga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.