Škoro objavio pa maknuo predizborni spot s reperom koji veliča nacizam i droge

PREDSJEDNIK Domovinskog pokreta i njihov gradonačelnički kandidat za Zagreb Miroslav Škoro na svojoj je stranici na Facebooku objavio spot za predizbornu pjesmu Grad za sve nas, kako inače glasi Škorin slogan.

Škoro je ovu propagandnu numeru snimio u duetu sa zagrebačkim reperom Zizijem, poznatim po svojim desničarskim stavovima, kao i po svojim koketiranjem s ustaškim i nacističkim simbolima.

Opća mjesta i klišeji

“Uz pomoć dragog Zizi-a pretočio sam u pjesmu sve ono što osjećam prema Zagrebu u kojem sam stvorio dom, obitelj i koji jako volim…”, napisao je Škoro na Facebooku.

Pjesma i spot koji su iz te suradnje nastali nisu baš vrijedni spomena, riječ je o stihovima punim klišeja i općih mjesta o Zagrebu, a jedino zanimljivo u vezi spota je što Škoro, kako se čini, nije mogao snimati u Medvedgradu, pa su Zizi i on u spotu ispod zidina.

Zizi voli nacističku i ustašku simboliku

No znakovito je da se Škoro odlučio za predizborno-propagandnu suradnju sa Zizijem koji inače pjeva o tome kako se drogira i “plodi mame po Remizi”, kako kaže u svojem najvećem hitu After na krovu. Zizi bi i pucao po policiji, kako repa: “Serem se na drotove to normalna je stvar / Pucam po njima kao Pablo Escobar.” Zizi kaže i da je “dosta repera lijevo al ja bit ću desno uvijek”.

U spotu za tu pjesmu se i vidi da Zizi na prsima ima nacističku tetovažu, dok se na njegovom profilu na Instagramu može naći i ustaška simbolika.

Ubrzo nakon objave članka na Indexu Škoro je spot uklonio sa svoje stranice na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.