Umjesto Zagreb Auto Showa održat će se Auto Moto Market

NAKON što je jučer i službeno objavljeno kako se odustaje od ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa, danas stiže informacija da će se umjesto njega održati sajam prodajnog karaktera Auto Moto Market.

> Stigla i službena potvrda: Otkazan Zagreb Auto Show

Iz Zagrebačkog velesajma su potvrdili kako se od ZG Auto Showa odustalo zato što zastupnici nisu mogli financijski podnijeti sudjelovanje na priredbi. "Unatoč dodatnoj cjenovnoj pogodnosti izlaganja koja je odobrena od strane Zagrebačkog velesajma, izlagači su naglašavali da trošak najma prostora koji plaćaju Zagrebačkom velesajmu čini samo od 15 do 20 posto ukupnog troška sajamskog nastupa te da si to u ovoj situaciji ne mogu dozvoliti", stoji u priopćenju Zagrebačkog velesajma.

Dodaju i da su uspjeli popuniti tri službena paviljona, no kada su ključni izlagači odustali od izlaganja, tada su i već prijavljeni rekli da neće nastupiti. "Na ovaj način, Zagreb se priključio Londonu, Lisabonu, Amsterdamu, Bukureštu, Milanu i Birminghamu koji su u 2009. i 2010. godini morali otkazati održavanje svojih auto salona", tvrde iz Zagrebačkog velesajma te dodaju kako će od 24. do 28. ožujka ove godine pokušati pripremiti Auto Moto Market. Detalje tog novog događaja će objaviti nakon sutrašnjeg sastanka sa zastupnicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.