Zastupnica Možemo: Ivica Lovrić je irelevantan

Screenshot: N1

MARINA IVANDIĆ, predsjednica kluba Možemo u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, za N1 je komentirala izjave bivšeg Bandićevog pročelnika Ivice Lovrića. On je ocijenio da je nova gradska vlast nesposobna.

"Ne čini mi se da je gospodin Lovrić relevantan sugovornik bilo kojoj temi što se tiče Grada Zagreba. On je samo zaposlenik gradske uprave, nije zastupnik. On je reprezent prošle vlasti kojoj su građani rekli ne u velikom broju upravo zato što su Zagreb doveli u situaciju u kojoj se nalazi", kazala je Ivandić za N1.

"Slike prepunih kontejnera će uskoro nestati"

Ivandić navodi da nova zagrebačka vlast postavlja temelje za provedbu svih projekata koji su najavljivani tijekom predizborne kampanje. Kaže da ti procesi imaju svoju dinamiku te da nisu samo gradske tvrtke relevantne za upravljanje. 

"Napravljen je velik posao u smislu kvalitetnog upravljanja. Kad govorite o otpadu, upravo smo mi proveli najambiciozniji projekt u tom području. Slike prepunih kontejnera vrlo će brzo nestati. Unaprijedit će se i vizura grada, a onda grad ima još i zadatak unaprjeđenja infrastrukture… Doista poduzimamo sve što je u našoj mogućnosti da očistimo grad. Ono što će uslijediti je jedna velika preobrazba grada i zahtijevat će ruku naših sugrađana i sugrađanki", govori Ivandić.

Ivandić je ponovno komentirala Lovrićeve izjave, ali u vezi navodnog kadroviranja koje Možemo provodi temeljem stranačkih iskaznica. Naveo je da je primjer za to novi direktor Čistoće koji je član SDP-a u Osijeku. Ivandić kaže da je čovjek pobijedio na javnom natječaju.

"Bilo je rečeno da će ljudi dobiti priliku natjecati se na javnim natječajima. Morate znati da je taj čovjek napravio sjajne rezultate u Osijeku. Mislim da je do sada odradio dobar posao postavljanja temelja u Zagrebu", rekla je Ivandić za N1.