Dosta vam je naručivanja hrane na poslu? Imamo jedan praktičan ručak za ponijeti
SVI SE (ČESTO) pitamo - što jesti na poslu? Dostave su opcija, tu su i dućani s gotovom hranom, ali svjesni smo da bi ipak bilo najbolje imati svoju, domaću hranu. Svjesni smo i da nemamo uvijek vremena pripremiti ju, no pomaže ako jela za posao prilagodimo realnom stanju - vremenu koje imamo za pripremu, a i sastojcima koji su nam na raspolaganju.
Tjestenina je uvijek dobar izbor - volimo ju, brzo se priprema i lako se kombinira. Ovaj put predlažemo vam jednostavnu salatu s tunjevinom, koju možete pripremiti dan ili večer prije i pospremiti u posudu za ponijeti na posao. Ono što kod ovog jela volimo je i to što se ne treba podgrijavati.
Potrebni sastojci
Za salatu pripremite:
- crne masline
- pečenu papriku
- konzervu tunjevine
- skuhanu tjesteninu
Za dresing pripremite:
- maslinovo ulje
- jabučni ocat
- senf
- iscijeđeni sok naranče
- sol i papar
Kako se priprema
Narežite masline i papriku, ocijedite tunjevinu pa ih dodajte ohlađenoj, skuhanoj tjestenini. Pomiješajte sastojke za dresing u posebnoj posudici pa ih prelijte preko salate. Sve dobro izmiješajte i poslužite ohlađeno.
Detaljan recept nalazi se ovdje.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati