Isprobaj dinamičnu trening rutinu za čvrste mišiće i veliku potrošnju kalorija!

Foto: Shutterstock

AKO VOLITE vježbati zasigurno želite isprobati razne treninge i nove rutine koje će vam postaviti nove izazove. Zapravo, svaki trening mora postaviti neke nove izazove kako bi natjerali naše tijelo da se adaptira i napreduje. Ne morate  često mijenjati i isprobavati razne vježbe, već ih je dovoljno malo drugačije kombinirati i promijeniti strukturu treninga kako bi izazvali nove podražaje na naše mišiće.

Metabolički trening u kojem radimo vježbe snage, brzo ih izmjenjujemo i jako malo odmaramo odlično će poslužiti želimo li šokirati mišiće i potrošiti puno kalorija. Isprobajte jedan takav trening koji će vas natjerati da preispitate svoje granice izdržljivosti. Ova rutina se sastoji od funkcionalnih vježbi koje će pokrenuti sve mišiće na tijelu, a intenzivan tempo će osigurati veliku potrošnju energije. 

Napravite 3 kruga; u svakom krugu jednu vježbu uparujemo s vježbom "swing" (swing girjom).

Krug 1#

Sumo čučanj s potiskom - 10 sekundi
Swing - 25 sekundi

Krug 2#

Sklek s rotacijom - 10 sekundi
Swing - 25 sekundi

Krug 3#


Veslanje u pretklonu bučicama - 10 sekundi
Swing - 25 sekundi

Svaki krug ponovite dva puta prije nego što prijeđete na sljedeći, a ukupno napravite 3 runde. Između krugova odmarajte 1 minutu, a između rundi 2 minute. Runda je gotova kada sve krugove napravite po dva puta. Napravite dobro zagrijavanje prije, te istegnite mišiće poslije treninga.

Pogledajte kako se pravilno izvode vježbe:


Swing


Sumo čučanj s potiskom


Sklek s rotacijom



Veslanje u pretklonu bučicama






 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.