Ian Somerhalder otkrio kakav režim treninga i prehrane stoji iza serije V Wars

MOŽDA ga poznajete kao Damona Salvatorea iz hit serije Vampirski dnevnici, ali glumac Ian Somerhalder sada je zamijenio strane. U novoj Netflixovoj seriji V Wars bori se protiv vampira, a za iza uloge stoje brutalne pripreme. 

Somerhalder se morao istaknuti svojim tijelom, posebno na kraju sezone.

“Htjeli smo dinamičan kraj za Swanna. Tjelesno je zahtjevan i morao je proći kroz pakao. Odabrali smo put zbog kojeg će producenti i publika poželjeti još”, izjavio je za časopis Men’s Health.

Za njegov režim odgovoran je olimpijski trener i blizak prijatelj Jance Footit koji mu je kreirao i režim prehrane za formu kakvom se mogao pohvaliti u Vampirskim dnevnicima. 

“Njegova filozofija je jednostavna. Uvijek me podsjeti da je hrana lijek. Fokus. Trening. Hrana. Odmor. To su ključevi uspjeha”, nastavlja glumac čiji se jelovnik sastoji od proteina, masti, povrća, dobrih ugljikohidrata i puno vode. 

“Morao sam brzo ojačati pa sam jeo pet do šest puta u danu i potpuno izbacio alkohol. On definitivno nije vaš prijatelj kad naporno trenirate”, upozorava Somerhalder. 

Režim kojem se podvrgnuo zvuči jednostavno, ali samo na prvu.

“Treniraš četiri dana pa četiri dana odmaraš. Ali u ova prva četiri dana treniraš tri do četiri puta u danu”, pojašnjava 41-godišnji glumac.

U dane odmora nije potpuno mirovao, već je odrađivao lagani kardio trening na prazan želudac čim se ujutro budio. Noć uoči snimanja pojeo bi palačinke i dobro se naspavao. 

Iako ga je sve to iscrpilo, plan je upalio. Somerhalder je u prva dva tjedna dobio skoro pet kilograma, a obujam bicepsa povećao za pet centimetara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.