Ma kakav Pokemon Go, ovo je igra koje će aktivirati svaki vaš mišić

Foto: Augmentum Climbing Wall 

POKEMON Go je navodno zamišljen da bi se djeca (a i ljudi) aktivirali tako da izađu van i igraju se vani, i doista cijeli se svijet aktivirao, ali s igrom, ne baš i s pretjerano pametnom fizičkom aktivnošću.

Zato smo pronašli odličan pandan aktivnoj igri koja nema baš nikakve veze ni s mobitelima ni Pokemonima, ali zato ima jako puno veze s dobrom fizičkom aktivnosti i zabavom.

Predstavljamo vam Augmented Climbig Wall, proizvod, odnosno penjačku stijenu koja je zamišljena i za igru i za penjanje. I to kakvu igru!

Riječ o proizvodu budućnosti koji se već primjenjuje u sadašnjosti - penjačkoj stijeni s ugrađenom gaming platformom koja penjačima zadaje "zadatke" koje moraju riješiti da bi pobijedili.

U teoriji to zvuči pomalo dosadno, no u praksi je riječ o vrlo dinamičnoj i zabavnoj igri koja će pokrenuti svaki vaš mišić. Naravno, ukoliko ste fizički spremni za jedan takav zabavan izazov.

Ova nova i revolucionarna metoda penjanja, učenja, vježbe i zabave ne dolazi iz Amerike već iz Finske te kako stoji na njihovim službenim web stranicama svatko tko poželi imati jednu ovakvu interaktivnu stijenu može je naručiti putem njih.

Sa stijenom se trenutno promoviraju na svim većim sportskim sajmovima i ne sumnjamo da neće postići planetarnu popularnost.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.