Mark Wahlberg pokazao kako održava kondiciju tijekom izolacije

MARK Wahlberg od ranije je poznat po svojim napornim i iscrpljujućim fitness treninzima, a sada je poslao i važnu poruku svim svojim pratiteljima o vježbanju kod kuće.

Kao što većina ljubitelja ovog glumca zna, uvijek se možemo pouzdati u njegova motivacijska fitness videa. Iako, naravno, većina ljudi ne raspolaže opremom i mogućnostima kao Wahlberg, vrijedi pogledati koje vježbe je popularni glumac pripremio za pratitelje, paralelno poštujući odluku o samoizolaciji i socijalnom distanciranju.

Već nekoliko dana Wahlberg objavljuje na Instagramu fitness sadržaj koji snima u kućnoj teretani i kojim pokušava ohrabriti pratitelje da nastave sa svojom rutinom koliko mogu tijekom karantene.

U prvom videu Wahlberg radi iskorake i varijaciju skok-čučnja, a u drugom pokazuje svoje vještine baratanja medicinkom.

U ranijoj objavi glumac je pokazao kako vježba noge jednom TRX vježbom za koju tvrdi da se podjednako može raditi i u teretani i kod kuće.

“Hej, svi vi koji ste sada kod kuće, pobrinite se da radite sve da biste ostali zdravi. Dezinficirajte se, pazite na čistoću i kondiciju, dovoljnu količinu odmora i tjelovježbe te radite sve što možete da ojačate svoj imunitet”, savjetuje pratiteljima glumac u jednom od objavljenih videa.

O glumcu i njegovoj predanosti treninzima počelo se pričati još 2018. godine kada je otkriveno da s treninzima počinje u 2:30 ujutro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.