Poznati vampir objasnio zašto obožava hit dijetu 2019. godine

GLUMAC Ian Somerhalder, najpoznatiji po ulozi zločestog brata vampira u seriji Vampirski dnevnici, tijekom godina je oko sebe prikupio cijelu vojsku obožavatelja. Samo na Instagramu ima preko 15 milijuna pratitelja. 

Sada je ovaj 41-godišnji glumac otkrio rutinu prehrane koju je razvio tijekom godina.

Naime, Somerhalder jede mnogo manjih obroka u danu, a kad su ga pratitelji na Instagramu upitali kako je moguće da jede svakih sat vremena, pokušao ih je nagovoriti da ga poslušaju jer "tako tijelo ostaje u punoj snazi kroz cijeli dan". 

Ovu metodu prati i Shakira koja se priprema za Super Bowl i, s obzirom na to da puno trenira, jede svakih par sati kako bi uspjela to izdržati. Uz to, njena je trenerica otkrila detaljan plan vježbi kroz koji ova pjevačice prolazi.

Međutim, Ian uz česte obroke prakticira i hit dijetu godine koja je postala popularna zahvaljujući upravo slavnim osobama poput Halle Berry, Jennifer Aniston, Vanesse Hudgens, Chrisa Hemswortha i Jenne Jameson koja tvrdi da se zbog ove dijete budi ravnog trbuha. Riječ je o, pogađate, povremenom postu.

"To je stvarno dobro za vaš probavni sustav i vašu dušu. Istina je da budeš malo gladan, ali stvarno se nakon toga osjećate sjajno. I dijeta doista djeluje. A tko se ne bi htio osjećati sjajno?" izjavio je Somerhalder za Men's Health.

Uz to je otkrio i jednu urnebesnu činjenicu zbog koje bi se još neki mogli okrenuti ovoj dijeti.

"Jeftino je", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.