Sastojci:
200 g pilećih prsa
2 velike tortilje
50 g posnog sira
250 g crvenog luka
250 g svježih rajčica
100 g zrna kuhanog kukuruza
4 lista zelene salate
50 g pasirane rajčice
1 jušna žlica sojinog sosa
1 čajna žlica mljevenog češnjaka
1 čajna žlica mljevene ljute paprike
sol
papar
Priprema:
1. Luk nasjeckajte na sitne kockice te popržite na tavi, a kako ne bi zagorio, prilikom prženja dodajte nekoliko jušnih žlica vode
2. Pileća prsa narežite na manje komade te ih dodajte na tavu u kojoj ste već prethodno popržili luk te dinstajte uz dodavanje vode 15 minuta na laganoj vatri
3. Dok se luk i piletina dinstaju narežite rajčicu na veće komade
4. U tavu dodajte pasiranu rajčicu, soja sos, mljeveni češnjak, mljevenu ljutu papriku te soli i papra po želji. Pojačajte vatru da sadržaj zakipi, nakon čega prekinite kuhanje.