Vježbajte kao supermodel: Trener otkrio šest vježbi Victorijine anđelice

Foto: Instagram, EPA-EFE

WINNIE Harlow prvi je put prošetala modnom pistom noseći reviju Victoria’s Secret. Za jedan od najvažnijih događaja godine u modnom svijetu mjesecima se pripremala u teretani.

Njen privatni trener Luke Worthington osmislio je posebnih šest vježbi koje je manekenka poznata po depigmentaciji kože izvodila u sklopu svakog treninga. U teretanu je dolazila tri puta tjedno. Fokusirala se na trening snage i kardio vježbe slabijeg intenziteta.

“Ljudi se često iznenade kad čuju da supermodeli dižu utege. Nadam se da je to dovoljan dokaz svima da dizanje utega ne znači nužno bildanje”, izjavio je Worthington za FEMAIL.

Harlow ima blagu skoliozu kralježnice pa su prije svakog treninga radili vježbe za istezanje tijela, stabilnost corea i aktivaciju glavnih mišića u tijelu. Zahvaljujući tome Harlow polazi za rukom ravno se držati.

Šest vježbi koje je obavezno prakticirala su čučnjevi, potisci kukovima, iskoraci, pregibi potkoljenica s loptom te takozvano “rolanje na lopti” i “frog pumps”.

Njen trener pojasnio je kako je i vozila sobni bicikl umjerenim intenzitetom zbog čega nije povećavala mast u tijelu, a istovremeno joj je to pomoglo zadržati teško definirane mišiće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.