2.4 mil. pregleda: Umornom psu se spava, no kada čuje jednu riječ, odmah se razbudi

Screenshot: TikTok

POSTOJI izreka da je umoran pas sretan pas i ona je za većinu ljubimaca točna. Psi uglavnom trebaju dosta aktivnosti, poput trčanja, igre i njuškanja, no mnogi vlasnici ponekad nemaju toliko vremena da im se posvete.

Zato postoje vrtići za pse gdje ljubimci mogu "divljati" koliko god žele. Tako je i Enzo, zlatni retriver iz naše priče, proveo dan u psećem vrtiću i došao kući toliko umoran da je jedva držao oči otvorene. Stalno su mu se sklapale oči, no kao da je znao da ne smije skroz zaspati.

Njegovi su vlasnici pokušali nagovoriti da ostane budan, a umorni Enzo reagirao je samo na riječi "poslastica" i "večera". Na spomen još jedne večere čak je i zamahnuo repom, no unatoč njegovu trudu, umor je bio jači. Pogledi koje je uputio prema vlasnicima na spomen čarobnih riječi jednostavno su presmiješni, a to dokazuje i 2.4 milijuna pregleda koliko je skupio video. Možete ga pogledati u nastavku.

@enzovincenzoferrari "Second dinner" is a new one to us. #goldenretriever #treats #puppylove #naptime ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.