Lilibet živi u hotelu s pet zvjezdica: Jede kavijar i uživa u sobi za ugledne goste

Svatko tko je ikada proveo vrijeme s mačkom zna da su to životinje koje vole kraljevski tretman. Za jednu sretnu mačku, ta fantazija je stvarnost.

Upoznajte Lilibet, petogodišnju mačku koja živi u The Lanesboroughu, hotelu s pet zvjezdica, nadaleko poznatom kao jedan od najboljih i najskupljih smještaja u Londonu. Lilibet se uselila u hotel kad je još bila mače, 2019. godine, tako da ne zna za ništa drugo osim raskošnog načina života.

Lilibet voli provoditi dane radeći ono što mačke najbolje rade - izležavati se. Najčešće ćete je vidjeti kako se proteže na prostranim prozorima hotela, na jednom od mnogih luksuznih kreveta ili na velikom klaviru. Njezina omiljena soba je mirno mjesto za odmor, rezervirano za ugledne goste.

Prema web-stranici The Lanesborougha, mali tim kolega naziva se Cat Committee. Čine ga djelatnici koji su se dobrovoljno prijavili da brinu o Lilibet.

Jedan od glavnih zadataka Cat Committeeja jest osigurati da Lilibet jede najfiniju hranu koju London nudi. Svakodnevno joj pripremaju posebne poslastice, prilagođene mačkama. Čak je probala i kavijar.

Zapravo, unatoč svemu što ovaj poznati hotel nudi, Lilibet je sada jedan od glavnih razloga zbog kojih gosti dolaze u The Lanesborough. Hotel je to prepoznao, pa su čak jedan od svojih potpisanih koktela nazvali po njoj. Popularnost Lilibet inspirirala je druge hotele u franšizi The Lanesborough da nabave svoje hotelske mačke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.