Vlasnica odvela psa veterinaru, šokirala se kada je doznala koliko ima godina

Screenshot: TikTok/@chelseabarbara0

VLASNICA čivave Sparkyja iznenadila se kada je odvela svog ljubimca na pregled kod veterinara i doznala koliko on zapravo ima godina. Cijelo iskustvo podijelila je putem TikToka.

Kako navodi Newsweek, životni vijek psa ovisi o tome kojoj pasmini pripada, a u pravilu veliki psi obično imaju kraći životni vijek. Velike pasmine žive devet do dvanaest godina, srednje pasmine žive deset do petnaest godina, a male pasmine ponekad mogu doživjeti i dvadeset godina.

Čivave su jako dugovječni psi ako žive zdravo i imaju dobru prehranu, a većina pripadnika ove pasmine živi oko 18 godina. No, Chelsea Barbara, vlasnica čivave Sparkyja, u nedavnoj je objavi otkrila da njezin ljubimac ima čak 19 godina.

@chelseabarbara0 #19 #seniordog #seniorchihuahua #chihuahua #seniordog #dog #dogtok #dogsoftiktok #chihuahuasoftiktok #furbaby #sparky #foreveryoung ♬ Forever Young - Alphaville

"Kada odvedeš svog starijeg psa specijalistu i on ti kaže da je Sparky stariji od veterinarskog tehničara koji se nalazi u istoj prostoriji", napisala je Chelsea Barbara u objavi koja prikazuje Sparkyja i njegovog vlasnika.

"Trebam vidjeti Sparkyja kada je bio beba", "Moja kujica Cher je starija od svoje dadilje", "Koji slatkiš", "Nadam se da će živjeti jako dugo", "Ovo je nevjerojatno", pisali su korisnici TikToka u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.