Zlatni retriver bacio se u susjedov bazen. Pogledajte kako uživa

KUPANJE na zabranjenim mjestima ima posebnu čaroliju kako za ljude, tako i za naše krznene prijatelje. Jedan zlatni retriver uhvaćen je u nezgodnom trenutku kada se bez imalo srama ušuljao u susjedov bazen i odlučio se u njemu ohladiti. Njegova ga je vlasnica snimila i sve objavila na TikTok profilu uz opis: "Sigurno se pitate kako je moj pas završio u susjedovom bazenu?"

@thegoldenzeppole when one door closes… another one opens… #goldenretrievers #dogsoftiktok #funnydogs #funnypets #newjersey #dogs #puppy #funnyvideos #funnydog #swimmingdog #waterdog #divingdog #escapingdog ♬ In the Summertime - Mungo Jerry

U videu je vlasnica odgovorila na ovo pitanje, pokazavši psa koji hoda uz stepenice koje vode do bazena. Ovo nije prvi put da njezin ljubimac radi ovako nešto. Već ga je ranije uhvatila kako se pokušava dokopati bazena, samo je tada do njega došao na drugi način - popeo se preko vlastite ograde i odšetao do bazena.

Video u kojem zlatni retriver ulazi u bazen, bezbrižno se kupa i roni, te nikako ne želi izaći iz njega, skupio je preko šest milijuna lajkova. Vlasnica je dodala da je mudar čovjek jednom rekao: "Jednom kada zlatni retriver uđe u vodu, više neće izaći."

"Kako bi itko mogao biti ljut? Ja bih mu poželio dobrodošlicu i donio mu poslastice", "Da sam ja na mjestu susjeda, ostavila bih mu poslastice i štapove pored bazena" i "Zlatni retriver radi stvari uobičajene za zlatne retrivere", neki su od komentara oduševljenih pratitelja ispod videa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.