Albina Grčić: "Karijera mi je trenutno status quo, nemam zakazanih nastupa ovo ljeto"

Foto: Instagram

Pjevačica Albina Grčić, koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2021. godine, nedavno je govorila o svom privatnom životu, ali i karijeri. Kaže da ovo ljeto nema najavljenih koncerata.

"Kako većinu stvari radim sama, u procesu sam dogovaranja nekih nastupa, ali moram priznati da ih je bilo puno više na zimu nego na ljeto. Trenutno nemam nekih najavljenih koncerata za ljeto, ali sam u pregovorima za neke druge stvari poput nastupa na studentskim večerima i slično", rekla je za Story

"Još uvijek se nisam izgradila kao izvođač"

Svojom karijerom nakon nastupa na Eurosongu nije u potpunosti zadovoljna te smatra da su neke stvari mogle biti drugačije. 

"Zadovoljna sam u principu, ali mislim da su se neke stvari nakon Eurosonga mogle malo drugačije organizirati", rekla je i objasnila: 

"Pa u smislu da nije sada da odeš na Eurosong i zagarantirana ti je karijera nakon toga. Ljudi su puno očekivali nakon tog Eurosonga, a ja se još uvijek nekako nisam izgradila kao izvođač. Karijera mi je trenutno, neću reći u silaznoj putanji, ali je jednostavno status quo u ovom trenutku. Trenutno sama radim na nekim stvarima i tražim idealnu grupu suradnika s kojima bi se mogla vratiti na pravi put."

U istom je intervjuu govorila o vezi sa sinjskim nogometašem Markom Čovom. "Jedino što mogu otkriti je da sam sretna i zadovoljna i to je najbitnije", poručila je Albina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.