Bella Hadid želi tužiti adidas: "Vodili su okrutnu i štetnu kampanju"

Foto: Instagram

Dan nakon što je adidas najavio uklanjanje Belle Hadid iz nove reklamne kampanje za tenisice, čini se da manekenka to ne želi pustiti olako te je angažirala pravni tim.

Manekenka poduzima pravne mjere protiv adidasa

TMZ je izvijestio da 27-godišnja Bella ne namjerava odustati, a njezini bliski izvori rekli su da je angažirala odvjetnika da poduzme pravne mjere protiv adidasa. Kako navode, manekenka želi tužiti adidas zbog nedostatka javne odgovornosti - u osnovi, ona smatra da su provodili okrutnu i štetnu kampanju.

Prema izvorima, Bella Hadid je uznemirena što je adidas pokrenuo kampanju koja povezuje bilo koga s masakrom u Münchenu na Olimpijskim igrama 1972. godine jer je to u suprotnosti s njezinim vrijednostima i pogledima na nasilje.

Iako se pojavila informacija da je poznati brand tenisica raskinuo ugovor s Bellom, TMZ tvrdi da ona ostaje pod ugovorom s adidasom.

Bella je poznata po svojim propalestinskim stavovima

Podsjećamo, Bella Hadid nedavno je postala glavno lice nove kampanje adidasovog modela tenisica SL 72. Ove su tenisice bile dizajnirane za Olimpijske igre u Münchenu 1972. Na tim Olimpijskim igrama palestinska teroristička skupina Black September otela je i ubila izraelske natjecatelje i trenere. 

Bella je poznata po svojim propalestinskim stavovima koje ne skriva od javnosti, stoga je cijela kampanja izazvala reakciju židovskih skupina koje su se pobunile zbog angažiranja poznate manekenke. Adidas se odmah ispričao i poručio da nije bilo namjerno te da će revidirati kampanju.

Slavna manekenka i njezina sestra Gigi nedavno su donirale su milijun dolara za pomoć Palestincima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.