Deadpool i Wolverine - Ništa nije poput zajedničkog svršetka

Foto: Press

Deadpool i Wolverine dolaze zajedno! Spoj koji niste tražili…ali ćete svejedno dobiti stiže u kina ovu srijedu, 24. srpnja, a ulaznice za zadnje pretpremijerne projekcije potražite već danas danas na web stranicama kina.

Jako zabavno, pravi spektakl, fantastično, nenadmašna kombinacija samo su neki od komentara svjetski medija koji su pogledali dio filma.

Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih će dvojica zajedno promijeniti povijest MCU-a.

U novom filmu Deadpool mora pronaći način da spasi svoj svijet te se za pomoć obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio te nema volje opet biti Wolverine. Deadpool ga mora uvjeriti da mu pomogne kako sve ono što voli ne bi tragično nestalo.

Kroz redateljsku viziju Shawna Levya, očekujte akciju, nenadmašan humor i neočekivane obrate. 

Reynolds i Hugh Jackman ponavljaju svoje najpopularnije uloge, a uz njih se u filmu pojavljuju i Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni te Matthew Macfadyen.

Ova nevjerojatna filmska avantura studija Marvel, koja će redefinirati očekivanja i postaviti nove standarde u svijetu superherojskih filmova, bit će dostupna hrvatskoj publici u distribuciji Blitz filma od 24. srpanja, a ulaznice za IMAX, SCREEN X, REAL D 3D i 4DX potražite već danas njihovim web stranicama kina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.