Demi Moore (61) pozirala u badiću. Fanovi: Drago mi je što pokazuješ stvaran izgled

Foto: Instagram

Demi Moore (61) bila je na proslavi 33. rođendana svoje kćeri Scout Willis. Fotografijama s proslave pohvalila se sestra slavljenice Rummer Willis. 

Na tim fotografijama vidi se kako društvo uživa na kupanju.

Na jednoj od fotografija je i Demi Moore u bijelom kupaćem kostimu. Drži za ruke unuku Louettu, kćer Rumer Willis i Dereka Thomasa. Odmah su stigle pohvale zbog izgleda glumice. 

"Kako netko može imati baku kao što je Demi Moore? Ja bih umrla", "Predivne ste, ali uvijek sam obožavala tvoju majku", "Imam puno poštovanja za tebe, Demi. Svi govore o plastičnim operacijama koje si imala, a ti ovdje pokazuješ kako stvarno izgledaš", neki su od komentara.

Ranije ju kritizirali zbog golišavih izdanja

Demi je nedavno naišla na kritike jer je objavila fotografiju na kojoj ima dekolte do pupka. "Baka pokušava izgledati kao djevojčica, uz pomoć plastične kirurgije", "Izgledaš staro", "Ovaj izgled ne pristaje tvojim godinama. Trebaš se ošišati, pokriti grudi...", bili su neki od komentara.

Demi je svojoj kćeri i javno čestitala rođendan. "Mom slatkom anđelu... Najsretniji rođendan! Velika mi je čast biti tvoja majka i jako sam zahvalna što s tobom dijelim ovo životno putovanje! Najbolje tek dolazi i jako sam uzbuđena vidjeti čaroliju koja ti slijedi! Volim te", napisala je Demi. 

Moore je Scout, Tallulu i Rumer dobila u braku s bivšim suprugom Bruceom Willisom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.