Dobio otkaz zbog kritiziranja Vučića pa otišao u građevinu. Sad snima u Hrvatskoj

Foto: X/Instagram

Sjećate se nedavne priče o srpskom glumcu Ammaru Mešiću? Godinama je glumio u seriji Igra sudbine, ali je dobio otkaz nakon što je otvoreno kritizirao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i podržavao prosvjede Srbija protiv nasilja. Nakon toga se preselio u Beč i radio u građevini. 

Međutim Ammar se ipak vraća glumi. Dobio je angažman u hrvatskoj seriji U dobru i zlu, koja će se emitirati na Novoj TV, što je na društvenim mrežama otkrila glumica Katarina Baban. "Sretan ponedjeljak svima koji slave! Snimamo tek mjesec dana, a fotki već imam na bacanje! Gledamo se od jeseni", napisala je u opisu objave. 

Njezinu objavu je podijelio i Ammar.

"Tko radi, ne boji se gladi"

Podsjećamo, Mešić je na društvenim mrežama često objavljivao fotografije s radnog mjesta u Beču. Dobivao je brojne poruke podrške. 

"Hoću reći svima vama da, koliko god vas ušutkivali, tražili od vas moguće i nemoguće, na vama, i samo na vama su odluke. Tko radi, ne boji se gladi. Vjerujem da je ovo samo epizoda u mom životu iz koje ću naučiti i iz koje učim dosta toga, ali sam najsretniji kad uvečer legnem miran i zadovoljan jer znam da nikome ne dugujem, da su mi odluke ispravne, da nikoga nisam ponizio, uvrijedio...", napisao je ranije na X-u. 

Za srpske medije tada je otkrio da mu je cilj bio zaraditi novac kako bi renovirao kuću u kojoj žive njegovi roditelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.