FOTO Pogledajte kako je izgledala navijačka atmosfera u centru Zagreba

Foto: Luka Šangulin/Index

UNATOČ hladnoći, brojni Zagrepčani okupili su se u centru grada kako bi gledali utakmicu. 

Sudeći po prepunim kafićima, nedjelja je na Cvjetnom trgu rezervirana za navijanje u kockastim odjevnim kombinacijama u kafićima, a na Europskom trgu organizirano je gledanje utakmice. Naš fotograf je posjetio centar grada, a što je sve zabilježio, pogledajte u galeriji.

Usklici su se čuli u trenucima kad su Andrej Kramarić i Marko Livaja zabili golove koji su Hrvatsku odveli u vodstvo nad Kanadom. Snimku reakcije navijača na zagrebačkom Europskom trgu kad je pao prvi gol pogledajte OVDJE.

Hrvatsku danas i u Kataru podržavaju ljudi iz raznih krajeva svijeta. Mnogi su stigli u kockastim dresovima i s nacrtanom zastavom Hrvatske na licu. Fotografije navijačke atmosfere u Dohi pogledajte OVDJE.

U Katar stigla i Kolinda, navijači joj zapjevali

Inače, danas je u Katar stigla i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Kolinda je bila zaštitni znak hrvatske reprezentacije u Rusiji, a u Katar je stigla tek u drugom kolu i već je u punoj borbenoj spremi. Prvo je popila kavu s RTL-ovim novinarima Markom Vargekom i Majom Oštro i pokazala novi dres, a na svom Instagramu je objavila snimku atmosfere.

Na društvenim mrežama osvanula je i snimka na kojoj se vidi Kolinda kako dolazi do stola za kojim sjede hrvatski navijači i pozdravlja ih. Skupina muškaraca zatim se digla od stola i zapjevala bivšoj predsjednici pjesmu Zbog jedne divne crne žene, hit Kiće Slabinca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.