HRT ima novu meteorologinju Katarinu, iznenadila je izjavom: "Bojim se grmljavine"

Foto: HRT

Mlada Splićanka Katarina Katušić novo je lice na HRT-u. 

Više od godinu dana pratili su je slušatelji Hrvatskog radija, a jutros se meteorologinja Državnog hidrometeorološkog zavoda pojavila u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. Nakon emisije Katarina je ispričala kako se snašla na novom poslu.

"Zadovoljna sam prvom prognozom. Prošlo je najbolje moguće. Dobro su me kolege prihvatili. Zadovoljna sam, prihvaćena sam i kao da sam doma", rekla je.

Boji se grmljavine

Katarina je otkrila i da se boji - grmljavine. "S 12 godina sam doživjela šok kada je munja udarila neposredno u blizini moje kuće. Probudila me iz dubokog sna i otad se bojim", rekla je.

Velika je obožavateljica Formule 1. "To je sport pun fizike, momčadski sport. Zanima me i strojarstvo, koje sam djelomično i studirala, tako da ta ljubav prema Formuli traje više od desetljeća", kaže.

Nova meteorologinja HRT-a

Jutros je svoju meteo premijeru u našoj emisiji imala Katarina Katušić. Doznajte zašto se boji grmljavine, koji joj je omiljeni sport te ima li on veze s njenom strukom?📺⚡️🎥 #Dobrojutro #meteo #HRTmeteo

Objavljuje Dobro jutro, Hrvatska u Ponedjeljak, 22. srpnja 2024.

HRT se na svom portalu pohvalio novom zaposlenicom. Napominju da je diplomirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu te je stekla dodatne edukacije u Sektoru za vremenske i pomorske analize i prognoze Državnog hidrometeorološkog zavoda. 

"Njezin već početni talent za medij, opuštenost, otvorenost, rječitost i uvjerljivost moći će se pratiti i u emisiji Vrijeme nakon podnevnog Dnevnika, u kojoj će, unatoč svom velikom strahu od grmljavine, najavljivati nestabilnu atmosferu sve do četvrtka", napisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.