Indira Levak razvodi se nakon 11 godina braka

Foto: Instagram

Pjevačica Indira Levak na Instagramu je objavila da se razvodi od Miroslava Levaka nakon 11 godina braka. "Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu", napisala je u Instagram priči.

"Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", dodala je pjevačica.

Vjenčali se 2014. godine

Podsjetimo, par je zajedno od 2013. godine, a vjenčali su se 2014. godine u jednoj bjelovarskoj vinariji. Organizirali su intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika. Indira je nosila dugu čipkastu vjenčanicu bez rukava, a Miroslav je nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom. Pjesma za prvi ples bila je Fly Me to the Moon.

Njihova veza počela je kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo 12 godina upoznali u teretani, a često mu je posvećivala romantične objave na Instagramu. Ovo je Indiri bio drugi brak, a prvi joj je bio s Narcisom Mujkićem.

Povodom osme godišnjice braka par je udomio kujicu, a pjevačica se tada fotografijama pohvalila na Instagramu. "Mužiću moj, neka nam je sretna godišnjica braka! Nikad ljepša! Eto, postadoh i mama preslatke Blue", napisala je Indira.

Indira pjevala u Coloniji

Podsjetimo, Indira je hrvatskoj javnosti najpoznatija kao pjevačica benda Colonia koji su 1996. godine osnovali Boris Đurđević i Tomislav Jelić iz Vinkovaca. Bend je napustila 2017. godine i nastavila solo karijeru.

"Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i da realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek", tada je poručila Indira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.