Influencerica preminula od prejedanja tijekom live streama

Foto: X

Pan Xiaoting, influencerica iz Kine, preminula je od prejedanja, prenose tamošnji portali. Godinama se bavila takozvanim mukbangom (konzumiranje hrane ispred publike koja to novčano nagrađuje). 

24-godišnja djevojka snimala se uživo kako jede velike količine hrane (uglavnom nezdrave). Mediji pišu da je bila poznata po izazovima u kojima bi jela 10 sati u komadu bez prestanka. Navodno je mogla pojesti do 10 kilograma hrane u jednom obroku. Unatoč neprestanim upozorenjima svojih roditelja i prijatelja, Pan nije prestajala s unošenjem ogromne količine hrane.

Navodno je prejedanje tijekom njezinog posljednjeg javljanja uživo rezultiralo smrću. Nakon obdukcije ustanovljeno je da je njezin želudac bio "deformiran" i da je sadržavao neprobavljenu hranu.

Smrt influencerice izazvala je zabrinutost na društvenim mrežama. Mnogi sada dovode u pitanje potrebu izvođenja ovakvih izazova. "Nikada neću shvatiti zašto bi netko želio gledati nekoga kako jede", jedan je od komentara.

Nedavno preminuo influencer koji je jeo stonoge i guštere

Nedavno se u Kini dogodio još jedan bizaran slučaj. Influencer i vloger koji je objavljivao pod profilom Sun umro je nakon što je navodno pojeo žive stonoge i guštere tijekom prijenosa uživo. 35-godišnji muškarac iz istočne Kine snimao se uživo kako pije velike količine alkohola i jede stonoge, guštere i crve brašnare. 

Dva dana nakon prijenosa u kojem je jeo stonoge i guštere policija ga je pronašla bez svijesti u njegovoj sobi, a njegov kompjuter i dalje je prenosio uživo. 

Sunovi videozapisi su odmah uklonjeni DouYu, a iz policije nisu objasnili o kakvim je vrstama guštera i stonoga riječ te i dalje istražuju uzrok njegove smrti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.