Jedna od najljepših žena svijeta oduševila fotkama sa sestrom blizankom

Foto: Instagram

Gisele Bündchen oduševila je pratitelje na Instagramu fotografijama sa sestrom blizankom Patricijom. 

Za to je imala poseban razlog - proslavile su 44. rođendan. 

"Zahvalna sam što slavim još jedan rođendan sa svojom super sestrom. Hvala svima na rođendanskim željama, osjećam se blagoslovljeno uz toliko ljubavi. Radujemo se svemu što nas čeka", napisala je manekenka u opis objave.

Osim blizanke Patricije, Gisele ima još četiri sestre - Raquel, Grazijelu, Gabrijelu i Rafaelu. 

Gisele rijetko govori o svojoj obitelji. Međutim u svojim memoarima iz 2018. je otkrila da je imala "najbolje djetinjstvo ikad".

"Kad sam odrastala u Horizontini, bilo nas je šest djevojaka za stolom, šest glasova se dizalo da razgovaraju ili se smiju ili se ne slažu odjednom. Jednog dana moj je tata postavio pravilo: 'Ako netko od nas ima nešto za reći, treba podići ruku'", napisala je Gisele, prenose strani mediji.

Gisele nazivaju jednom od najljepših žena svijeta

44-godišnju brazilsku manekenku mnogi nazivaju jednom od najljepših žena svijeta. 

Jednom je prilikom ispričala da ustaje u 4:30 i vježba jogu prije nego što izađe sunce. "Ustajem tako rano jer volim pozdraviti sunce i želim imati vremena za vježbanje prije nego što se djeca probude", rekla je u intervjuu za Vanity Fair.

Gisele se od svojih 20-ih godina bavi jogom i meditacijom. Iz prehrane je izbacila šećer, alkohol, kofein i ugljikohidrate te se hrani isključivo namirnicama biljnog podrijetla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.