Objavljena nova fotografija princa Georgea za njegov 11. rođendan. Snimila ju je Kate

Foto: EPA

Princ George slavi 11. rođendan. Tim povodom na službenom Instagram profilu princa i princeze od Walesa objavljena je njegova novija fotografija. 

"Želimo princu Georgeu sretan 11. rođendan", piše u opisu fotografije koju je snimila Kate Middleton.

George na fotografiji sjedi u odijelu, gleda u kameru i blago se smiješi. Ispod fotografije nanizalo se mnoštvo komentara u kojima mu obožavatelji kraljevske obitelji čestitaju rođendan.

Njegovo rođenje čekali su milijuni

Prije 11 godina sve su medijske oči svijeta bile uperene u bolnicu St. Mary u Londonu, gdje je tadašnja vojvotkinja od Cambridgea, danas princeza od Walesa, rađala svoje prvo dijete, budućeg kralja Velike Britanije.

Pred bolnicom St. Mary danima su čekali novinarske ekipe i štovatelji kraljevske obitelji, a u prijepodnevnim satima tog dana objavljeno je da vojvotkinja Kate rađa. Bebu su čekali milijuni. 

U popodnevnim satima je objavljeno da je Kate, vojvotkinja od Cambridgea, rodila dječaka, u tom trenutku trećeg u redu za britansko prijestolje. Vijest o rođenju novog britanskog princa bila je prijelomna u svim britanskim medijima, a britanski Sun sutradan je osvanuo s imenom The Son (Sin).

Princ George Alexander Louis javnosti je predstavljen nakon samo 24 sata te ga je oduševljena masa pred bolnicom tada prvi put vidjela. Sretni roditelji William i Kate iznijeli su bebicu iz bolnice St. Mary pred novinare, a prve fotografije novorođenog princa odmah su preplavile svjetske medije.

Njegovo ime objavljeno je nekoliko dana poslije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.