Mnogi karte za Ultru preprodaju na Facebooku, evo kako se kreću cijene

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

OVAJ vikend u Splitu održava se jubilarni 10. Ultra Europe festival, nakon čega će se zabava tri dana preseliti na Brač, Hvar i Vis.

U petak, 12. srpnja točno u 19 sati na splitskom Parku mladeži započelo je dosad najveće izdanje popularnog festivala elektronske glazbe. Splitski dio festivala trajat će do nedjelje, 14. srpnja. Očekuje se da će na Ultru stići oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta, koje će zabavljati 150 DJ-eva, najavili su organizatori festivala.

Mnogi zainteresirani za dolazak na popularni festival nisu uspjeli doći do karata, no u mnogim Facebook grupama i na Marketplaceu moguće je doći do festivalskih narukvica. Cijene variraju, pa je tako cijena jednodnevne karte u preprodaji od 70 do 100 eura, dok se trodnevne narukvice prodaju po cijeni od 100 do 160 eura.

Na službenoj stranici Ultra festivala stoji da je cijena trodnevne karte 209 eura plus naknade i takse od dodatna 43 eura. Cijena karte za jedan dan iznosi 99 eura plus naknade i takse, a za dva dana je 189 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.