Nekretnine hrvatskih reprezentativaca: Vile od 12 milijuna eura, luksuzni stanovi...

Foto: Sime Zelic/Marko Lukunic /PIXSELL/Booking.com/Instagram/Ivona Kalapač/Profimedia

Istražili smo koje sve nekretnine posjeduju sadašnji i bivši hrvatski reprezentativci te izbornik Zlatko Dalić, koliko vrijede i na kojim lokacijama se nalaze.

Luka Modrić

Kapetan Vatrenih posjeduje luksuznu vilu u La Moraleji, sjeverno od španjolske prijestolnice Madrida. Luka je vilu kupio 2019. godine, a zemljište je veličine 10 tisuća kvadratnih metara, od čega kuća zauzima 2700 kvadrata. Vrijednost vile procjenjuje se na oko 12 milijuna eura.

Španjolski mediji pisali su ranije da vila ima devet soba s devet kupaonica. Također, vila ima i dodatne sobe s kupaonicama za poslugu. U prizemlju su glavne sobe, dnevni boravak i kuhinja, dok su gostinjske sobe na katu. Ova luksuzna vila ima i bazen, igralište, vrt, vinski podrum, garaže u koje se može parkirati 10 automobila, teretanu i kino za 18 osoba. Osim toga, tu su dječja igraonica i prostorija za masažu. 

Osim nekretnine u Španjolskoj, Luka ima luksuznu kuću u zadarskom naselju Kožino. Prije četiri mjeseca zadarsko područje pogodilo je olujno nevrijeme pa je dijelom nastradala i Modrićeva vila. Fotografi su tada objavili fotografije na kojima je bilo vidljivo da su padaline oštetile prilazni put do vile i ulaz u vilu.

Modrić je nedavno postao vlasnik i novog penthousea veličine 220 kvadrata s prostranom lođom od 29 kvadrata na kraju poznate zagrebačke Tkalčićeve ulice.

 

Mateo Kovačić

Mateo i Izabel Kovačić vlasnici su dva stana u luksuznom Ban centru na Europskom trgu u Zagrebu. Radi se o šesterosobnom stanu koji se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, ostave, četiri spavaće sobe, radne sobe, tri kupaonice, WC-a, garderobe i dva degažmana. Također, mladi par u vlasništvu ima i tri parkirna mjesta.

Zlatko Dalić

Osim Kovačića, stan u Ban centru odabrao je i izbornik reprezentacije Zlatko Dalić. Radi se o dvosobnom stanu koji se sastoji od ulaznog prostora, jedne spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, dnevnog boravka s blagovaonicom, spremišta, WC-a, ostave te lođe.

Dalić je i vlasnik stana na drugoj luksuznoj lokaciji, u zagrebačkom Parku kneževa te je na svoju listu nekretnina upisao i stan u Splitu, udaljen od obale stotinjak metara, gdje mu je susjed Mate Rimac.

Za svoj obiteljski dom hrvatski izbornik odabrao je tzv. naselje Beverly Hills u Varaždinu.

Vedran Ćorluka

Vila u centru Zagreba koja ima više od 1500 četvornih metara dom je Vedrana Ćorluke, Franke Batelić te njihovo dvoje djece i psa. Procjenjuje se da košta oko 2 milijuna eura, a Franka s vremena na vrijeme zna objaviti luksuzne prostorije kuće.

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu pokazala je neutralne stepenice i nesvakidašnje vaze. Vila je rad arhitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture.

Mario Mandžukić

Mario Mandžukić vlasnik je luksuzne kuće na otoku Braču, a kada se on ne odmara, bivši nogometaš je renta za druge goste. Sobe u Mandžukićevoj kući luksuzno su opremljene i to po najnovijim trendovima uređivanja turističkih smještajnih kapaciteta. Vila se nalazi 10 metara od mora i ima pet spavaćih soba i pet kupaonica.

Fotografije ove luksuzne vile dostupne su stranicama za iznajmljivanje te se tamo navodi kako imaju i opremu za stolni tenis, jednu prostoriju opremljenu kao pravo kino, vez za male brodove, dva kajaka, tri bicikla, SUP, opremu za ronjenje te prostirke za jogu i ručnike za plažu.

Noćenje u vili stoji od 1300 eura, ali cijena je u nekim razdobljima i veća. 

Andrej Kramarić

Osim Dalića, luksuzni kompleks zgrada u Parku kneževa oduševio je i Andreja Kramarića, čiji se stan sastoji od ulaznog prostora, kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom, hodnika, toaleta, posebne prostorije, tri sobe i dvije kupaonice.

Joško Gvardiol

Joško Gvardiol ima stan u novom kompleksu zgrada u širem zagrebačkom centru. Stan se proteže na dvije etaže, ima oko 160 m2 stambenog prostora i još uvijek je u procesu uređivanja. Za dizajn interijera njegovog stana zaslužna je Ivona Kalapač, vlasnica EnVon studija. 

"Ponosna sam što imam priliku Jošku stvoriti dom i pravu oazu mira. Njegov stan će izgledati elegantno i moderno s lijepim klasičnim detaljima. Prostor je dosta otvorenog tlocrta s tradicionalnom kombinacijom materijala, kao što su drvo i mramor, ali s nezaobilaznom inovativnom tehnologijom ili smart homeom", otkrila nam je nedavno Ivona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.