Nicolas Cage snimljen u javnosti prvi put nakon uhićenja njegovog sina Westona

Foto: Profimedia

Nicolas Cage snimljen je sa sinom Kal-El Coppolom (18) u Veneciji. Fotografi su ih uočili na brodu u venecijanskom kanalu te u šetnji starom gradskom jezgrom.

Privukli su pažnju prolaznika, no nisu se obazirali.

Cage otišao na odmor nekoliko dana nakon što su mu uhitili sina

60-godišnji američki glumac otputovao je u Italiju nekoliko dana nakon što je njegov sin Weston (33) uhićen zbog napada na svoju majku Christinu Fulton. Naposljetku je pušten iz zatvora uz jamčevinu u iznosu od 150.000 dolara, koju je, pišu strani mediji, navodno platio njegov otac. Do incidenta između Westona i Christine došlo je 28. travnja u Los Angelesu, kada je verbalni sukob prerastao u fizički. 

"Unatoč mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procjene mentalnog zdravlja, policijski službenici odbili su moj zahtjev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Westonove stalne krize mentalnog zdravlja. Treba dobiti pomoć koja mu je prijeko potrebna", napisala je Fulton u izjavi koju je objavio People. 

Snimljena s modricama

Podsjetimo, nakon incidenta u travnju Christina je viđena s modricom na oku i nekoliko modrica na licu. Tada su izvori iz policije rekli da je Weston osumnjičen za napad na svoju majku.

33-godišnji Weston u prošlosti se liječio od problema s mentalnim zdravljem, a 2011. je bio hospitaliziran na psihijatrijskom liječenju nakon nasilnog incidenta u Los Angelesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.