Nikolina Pišek: Donijela sam nove životne odluke. Ovo ljeto će biti najteže ikad

Foto: Instagram

Voditeljica Nikolina Pišek objavila je video u kupaćem kostimu te je uz njega napisala zagonetan tekst. Kaže da je donijela nove životne odluke te da će joj ovo ljeto biti najradnije i najteže ikada. 

"Donijela sam neke nove i hitne odluke. Životne. I vjerojatno će promijeniti moju stvarnost na milijun neočekivanih načina. Nadam se dobrih. Ovo ljeto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, s promjenama koje će odrediti moj daljnji životni put", napisala je na početku objave.

"Istina nije uvijek ono što nam se čini"

Kaže da će o tim životnim promjenama govoriti javno s vremena na vrijeme kako bi pomogla onima koji prolaze slične borbe. 

"Otkrivat ću vam stvari malo po malo, kako uhvatim ritam i koliko se budem osjećala ugodno. Ne toliko zbog mene (iako i to djeluje psihoterapeutski - suočiti se sa svojim strahovima i o njima progovoriti javno). Nego zbog svih onih koji prolaze kroz slične borbe, ili mnogo, mnogo teže sami i u tišini. Istina nije uvijek ono što nam se čini. A govor o njoj djeluje oslobađajuće. Kao da izgovorene stvari postaju lakše i manje važne. Trivijalne", napisala je te zaključila:

"I zato ću ovo ljeto, između dosta gustih obaveza, loviti samo ovakve trenutke. Bez ičega. Ogoljene do koze. Samo more, stijena, dragi ljudi i onda bijeg u realnost. I nadam se da ću opet sve uspjeti izdržati."

Nikolinu su nedavno razbjesnili članci u srpskim medijima u kojima se navodi da ima novog dečka, nakon što je 2022. godine umro njen suprug Vidoje Ristović.

"Nemam ništa načelno protiv muškaraca. Kao niti bilo koga drugog. Ali protiv bezumlja u kojem se svaki moj uspjeh pripisuje 'misterioznom muškarcu' - imam. Bolesnici. Partner? Je li vam ikad palo na pamet da to može biti recimo - poslovni partner? Sad natrag marš u pećinu iz koje ste izgmizali", napisala je između ostalog tada Nikolina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.