Ovako generacija Z pleše na Macarenu, milenijalci su šokirani

Screenshot: TikTok

Hit Macarena španjolskog pop dua Los del Rio izašao je 90-ih godina i od tada se na tu pjesmu pleše prepoznatljivi ples koji svi znaju.

Ako kojim slučajem ne znate o kakvom je plesu riječ, možete ga pogledati u dijelovima njihovog službenog spota za pjesmu. 

"Ovo mora biti ilegalno"

Međutim, generacija Z smislila je svoj ples i - milenijalci su šokirani. Tiktokerica Arleth Lopez na jednom je slavlju snimila grupu mladih muškaraca kako plešu Macarenu na svoj način.

"Osjećam se tako staro. Zašto plešu ovako?" rekla je i usmjerila kameru prema dečkima. 

@frikenarleth Im scared why they dancing the macarena like that🧍🏻‍♀️😭 #macarena #whatsgoingon #quinceañera #elpaso #fyp ♬ original sound - Arleth Lopez

U komentarima ispod videa koji je u tjedan dana skupio skoro 10 milijuna pregleda javili su joj se brojni korisnici TikToka. 

"Bila sam na sestrinoj maturalnoj i nitko nije znao ples", "Ali ovako se ne pleše Macarena", "Nema šanse da su promijenili čak i Macarenu", "Tko god da je promijenio ples na Macarenu definitivno nema budućnost", "Plesni pokreti na Macarenu se nikad ne smiju mijenjati, to mora biti ilegalno", neki su od komentara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.