Testirali smo hrpu sladoleda zavezanih očiju, evo kako je to prošlo

Screenshot: Index Video

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj je nastao u suradnji s: Kaufland

NAJPOPULARNIJA ljetna poslastica svakako je sladoled. Od onih u kutijama do onih u kornetu ili na štapiću, opcija je bezbroj, a da ne spominjemo raznovrsne okuse. Današnje škrinje u trgovinama prepune su različitih vrsta ove popularne ljetne slastice.

Osim klasičnih okusa poput vanilije i čokolade, dostupne su i egzotične kombinacije te veganske opcije. No, zanimalo nas je može li se s povezom na očima lako pogoditi o kojem se okusu radi?

Za tu prigodu okupili smo nekoliko kolega i prijatelja Indexa i testirali jesu li vrsni poznavatelji sladoleda bez gledanja omota, odnosno pakiranja. Evo kako je to izgledalo u praksi.

Neke su okuse odmah pogodili, dok su ih drugi namučili: "Punč?"

Za ovaj blind test koristili smo razne sladolede koje smo nabavili u Kauflandu. Prvo na redu bilo je pakiranje K-Classic Mini Mix, koje sadrži mini sladolede na štapiću s različitim okusima, poput egzotičnog i šumskog voća. "Cheesecake borovnica", bio je jedan od pokušaja razaznavanja okusa. Svi su uživali u okusu i jednoglasno su zaključili da je sladoled savršen za plažu ili uz bazen.

Sljedeći je bio Oreo sladoled u kornetu, koji su svi odmah prepoznali. Tijekom isprobavanja često se moglo čuti "Mmmm". Potom smo im ponudili trenutno najpopularniji ljetni okus - pistaciju, marke Gruvi. Već pri prvom kušanju uslijedile su pohvale za okus. "To je ljubav mog života, pet", bili su komentari.

K-Classic sladoled praline kokos također su lako pogodili. Svi su se složili da je idealan za uživanje na plaži. K-Classic sladoled s okusom bourbon vanilije također je dobio pohvale: "Ovo sigurno je neki premium." S lakoćom su svi pogodili da se radi o vaniliji.

No, Kit Kat u kornetu im je zadavao muke. "Punč?" čulo se tijekom testiranja. "Na Zrinjevcu, na dekici", glasile su sugestije idealnih mjesta za uživanje u ovom sladoledu.

Mars sladoled je također zbunio neke: "Snickers sladoled". No drugi su odmah znali o kojem se sladoledu radi. "Užasno je fino, peticu bih dala", bili su neki od komentara na ovaj sladoledni prutić.

Bounty je bio jednostavniji za pogoditi. "Ful za plažu", glasile su preporuke. Na kraju smo im dali na testiranje još jedan mix K-Classic sladoleda, ali s raznim vrstama čokoladnih preljeva i dodacima poput badema. "Mmm, tamna, ma ja bih opet dala peticu", glasile su neke od preporuka. "Uz kartanje, Uno."

Ako i vi želite isprobati hrpu sladoleda na slijepo, zabaviti se s prijateljima i ublažiti ove vrućine ili jednostavno uživati u raznovrsnim sladoledima, u Kauflandu ih trenutno možete pronaći po dobrim cijenama.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.