Sasvim je jasno zašto je ova cura privlačila poglede na Stradunu

Foto: Bozo Radic / CROPIX

Temperature u Dubrovniku danas se penju preko 30°C. Građani i turisti su sunčanu nedjelju iskoristili za kupanje i šetnju gradom.

Stradun je već prijepodne bio pun, a posebnu pažnju fotografa privukla je jedna djevojka. Ulicom je prošetala u neobičnoj modnoj kombinaciji - nosila je ružičasti kupaći kostim, a preko njega top i prozirne hlače. Uz to je iskombinirala ružičaste japanke i torbicu.

Turisti neprestano stižu u Dubrovnik

Unatoč vrućinama, turisti i dalje pristižu u Dubrovnik. Ni visoke temperature ne sprječavaju ih u razgledavanju grada. 

Nedavno su u Dubrovniku bili Mateo Kovačić i Luka Modrić. Nogometaši su sa svojim obiteljima početkom lipnja stigli u luku Gruž u Dubrovniku, gdje su i snimljeni s osmijesima na licima. U Gružu ih je dočekao direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž.

Inače, za obiteljska putovanja Dubrovnik je jedno od deset najpopularnijih ljetnih odredišta u ovoj godini na globalnoj listi jedne od najvećih rezervacijskih platformi Booking.com, a listu predvode Drač u Albaniji i marokanski Tangier i Marrakech, izvijestili su s te platforme. 

Dubrovnik se na toj listi našao na osmom mjestu za obiteljske ljetne odmore 2024., a prva tri, albansko i marokanska odredišta, slijede Destin na Floridi, Sevilla i Palma de Mallorca u Španjolskoj, Tokio u Japanu, dok su iza Dubrovnika Madrid (Španjolska) i Bangkok na Tajlandu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.