Svjetski putnik izazvao kaos na Instagramu, izjavio je da su ćevapi hrvatsko jelo

Screenshot: Instagram

Nizozemski travel bloger Tom Grond izazvao je brojne komentare i kritike tijekom svoje posjete Hrvatskoj. 

Naime, Tom je boravio u Puli te u jednom restoranu probao ćevape. Rekao je da ih svatko mora probati te ih je nazvao "nacionalnim jelom Hrvatske".

"Balkanska verzija kebaba"

"Kobasice od mljevenog mesa jako su začinjene, ne miješati s ljutim! Pretpostavljam da je unutra puno bijelog i crvenog luka pa se ne preporučuje prije odlaska na spoj! Odlična hrana za mamurluk, Balkanci je obožavaju! Možete ga jesti za doručak, ručak ili večeru… Ovo je balkanska verzija kebaba", napisao je u opisu videa.

Međutim ispod njegove objave ubrzo su osvanuli brojni komentari u kojima su mu pratitelji pokušali skrenuti pozornost da je riječ o tradicionalnom jelu Bosne i Hercegovine. 

Šaljivi komentari preplavili su njegovu objavu

"Bosna na aparatima", "Isto kao da je riba tradicionalno jelo u Sarajevu", "Brate, želiš li da ti zabrane pristup Balkanu?", "Upravo si započeo Treći svjetski rat u komentarima", "Neka netko pozove policiju", bili su samo neki od šaljivih komentara napisanih ispod objave.

Pozvali su ga u BiH

"O, moj Bože, ne možeš ih jesti poput burgera", osvrnula se jedna pratiteljica na način na koji je Tom zagrizao lepinju s ćevapima. Mnogi su Toma pozvali da dođe u Bosnu i Hercegovinu, odnosno u Sarajevo i da proba prave ćevape.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.