Tiktoker snimio što svjetski vođe rade u pauzi NATO summita: "Jeo mu je iz zdjelice"

Screenshot: TikTok

Tiktoker Dylan Page bio je na NATO-ovom summitu u Washingtonu i snimio kako to izgleda u pauzama i kako se druže (odnosno ne druže) svjetski vođe.

"Na NATO-ovom summitu sam. Svi svjetski vođe sjede za istim stolom. Iskreno, zaboravio sam što rade, rekli su mi, ali nemam pojma više", započeo je Dylan svoju "reportažu" pa snimio tko što radi u pauzama. "Turčin sjedi tamo sam, u stilu 'jebe mi se, sjedit ću tu i jesti kikiriki, ajmo krenuti s ovim sastankom", započeo je s kadrom predsjednika Turske Erdogana, koji je sjedio sam ozbiljnog izraza lica.

@dylan.page

Stubb you did South Korea dirrrtyyy!😂😳💀

♬ original sound - Dylan Page

"Jeo je iz zdjelice Južne Koreje"

"Svi ostali minglaju, druže se... Macron stoji dalje od stola, želi ostaviti dojam alfa mužjaka. 'Neka stol dođe k meni'", nastavio je Dylan pa snimio i trenutak kad je Macron okupio "cool ekipu" s Trudeauom, kanadskim premijerom. Britanskog premijera Keira Starmera opisao je kao novog klinca u kvartu. Predsjednika Finske Alexandera Stubba uhvatio je kako sjedi na mjestu predsjednika Južne Koreje i jede iz njegove zdjelice s kikirikijem.

Nakon što je stigao i Joe Biden, morao je napustiti prostoriju da sastanak započne. Snimku je lajkalo preko dva milijuna ljudi, a pregledana je preko 13 milijuna puta.

Inače, summit NATO-a održavao se tri dana počevši 9. srpnja

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.