Tin Sedlar zamotao nogu da bi utješio kćer koja se ozlijedila: Da ne bude sama

Foto: Facebook

Hrvatski komičar Tin Sedlar oduševio je svoje pratitelje na Instagramu jednom od posljednjih objava.

Pozirao je sa svojom kćerkicom koja je nedavno ozlijedila nogu pa je dobila gips. Kako bi se ona bolje osjećala, Tin je na svoju nogu stavio bijeli povez.

"Na muci se poznaju junaci! Moja mala je nezgodno doskočila i dobila je čarobnu čizmicu. Kažu da je sreća veća kad se dijeli, ali je i tuga manja kad smo skupa. Kako mala ne bi sama morala mirovati, napravio sam si i ja improviziranu čizmicu da smo slični. Život ponekad donese i loše trenutke, ali moramo se potruditi da i tužni trenutci odrade svoje kako bi nakon kiše moglo doći sunce. Nožice uskoro opet gaze kao prije. Ona je čudesna čak i u ovoj situaciji, a ja sam samo jedan neobičan tata", napisao je u opis objave.

Fotografija izazvala puno pozitivnih reakcija

"Prvi dan joj je bio šok, prvu večer tuga, a sad je već frajerica i hvali se kako ima posebnu čizmicu. S druge strane, mene malo čudno gledaju kada se i ja hvalim da imam čizmicu", dodao je komičar u komentarima ispod objave koja je izazvala puno pozitivnih reakcija.

"Tata s velikim T", "Prekrasno. Kakva sreća, sigurnost i povjerenje", "Tata od formata. Big like", "Bravo, super si se to sjetio", "Jako lijepa gesta", "Bravo za tatu", nižu se komentari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.