VIDEO Nakon Graše, Maša oduševila i Ninu Badrić. Pjevačica je poljubila u čelo

Screenshot: TikTok

Djevojčica koja je ranije ovog mjeseca oduševila Petra Grašu izvedbom njegove pjesme, ponovno je iznenadila, ali ovog puta Ninu Badrić. Maša Milovanović je pred Ninom otpjevala njezin hit, Da se opet tebi vratim. Video je objavljen na Mašinom TikTok profilu, a u njemu je prisutna i Nina, koja snima djevojčicu te je na kraju pjesme poljubi u čelo. "To je to, predivno. Svaka čast", poručila joj je Nina.

@masamilovanovicofficial 💖 Nina Badric 💖 Masa Milovanovic 💖 #ninabadric #daseopettebivratim #pesma #muzika #live #uzivo #vital #balkan #balkanmusic #leto #more #sunce #travel #music #summer #fypシ #balkantiktok #hit #love #podrska #photography #srbija #hrvatska #crnagora #hrvatskatiktok #acapella #nina #masha ♬ original sound - masamilovanovicofficial

"Prelijepo", "Mašo, ovo je savršeno", "Ovo je top", samo su neki od komentara ispod videa, koji ima više od 200 tisuća pregleda.

Podsjetimo, Mašina snimka na kojoj pjeva s Petrom Grašom oduševila je regiju. Djevojčica je zapjevala pred pjevačem njegov hit Ako te pitaju, a on joj se pridružio u pjesmi te je potom zagrlio.

Tko je ona?

Maša je mlada srpska glazbena nada. Ove je godine odnijela pobjedu na Đurđevdanskom festivalu, dječjem festivalu u Banjoj Luci. Maša redovito nastupa na dječjim natjecanjima, gdje uvijek skupi najveće pohvale žirija i publike, a svoj glazbeni talent, uz pratnju roditelja, dijeli i na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.