Zvijezdu Baywatcha usred borbe s rakom snimili paparazzi, ima obrijanu glavu

Foto: Profimedia/Instagram

Nicole Eggert, 52-godišnju zvijezdu kultne serije Spasilačka služba, paparazzi su ulovili dok je obavljala kupovinu u Los Angelesu. Na ulici je bila s obrijanom glavom, a čini se kako ju je borba s rakom fizički izmijenila, pišu strani mediji.

Dijagnosticiran joj je rak dojke

Naime, krajem 2023. godine dijagnosticiran joj je rak dojke. U početku je mislila da se radi o znakovima menopauze, no zatim je osjetila jaku bol u lijevoj dojci. Nakon što je otkrila kvržicu tijekom pregleda, odlučila se obratiti liječnici opće prakse. Rak joj je dijagnosticiran nakon mamografskog pregleda i tri biopsije.

Našalila se na svoj račun

Nedavno je objavila video u kojem je brijala glavu uslijed liječenja. "Možda liječenje ne uključuje toliko promjenu sebe, već dopuštanje sebi da budemo ono što jesmo", poručila je tada. Nakon toga je objavila fotografiju iz bolnice i našalila se na svoj račun. "Jajoglava", napisala je Nicole u opisu objave.

Unatoč teškoj dijagnozi, Nicole je puna pozitivne energije i humora. Prije nekoliko dana na svom Instagramu podijelila je kratki video u kojem je pratiteljima pričala kako napreduje njezino liječenje. "Ništa nije stvoreno, ništa nije uništeno, sve je u transformaciji", napisala je u opisu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.