Carević: Maksimir nam je bio škola

Foto: Josip Regovic /PIXSELL

U TREĆEM kolu SHNL-a na Maksimiru su igrale dvije vodeće momčadi lige. Prvak Dinamo i povratnik u prvoligaško društvo Šibenik. Šibenčani su u prvom kolu šokirali Osijek u gostima 2:1, da bi u drugom na Šubićevcu bili bolji od Slavena 2:0. Ipak, prvak je bio prejak i pobijedio je 3:0. 

''To nam je škola. Ne znam jesu li promašaji rezultat dojma Maksimira na igrače, ali oni su prvi put igrali takvu utakmicu. Te utakmice protiv najboljih ekipa u budućnosti će nam biti puno lakše. Cilj nam je korigirati negativne stvari i graditi na onim pozitivnim'', rekao je trener Šibenika  Mario Carević koji je potvrdio da za utakmicu s Lokomotivom ne konkuriraju ozlijeđeni Pozo te Delić.

Šibenčani u petak u četvrtom kolu gostuju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj od 20 sati, a prijenos se može gledati na MAXSport1.

''Svjedoci smo zadnjih sezona kakva je Lokomotiva. Dobri, motorični, agresivni, igraju specifičan nogomet pa je i velikim ekipama teško protiv njih. Mi smo se dobro spremili, ja vjerujem u svoju momčad, tamo ćemo pokazati gard', najavio je utakmicu Carević.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.