Igrač Varaždina pljunuo je u lice Hajdukovom skupljaču lopti (14). Prijavljen je

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HAJDUK je prijavio Varaždinovog nogometaša Juricu Poldrugača zbog toga što je, kako se navodi u službenoj prijavi, pljunuo i opsovao sakupljača lopti. Poldrugač je u igru ušao pred kraj utakmice, u 82. minuti, a u samoj završnici navodno je napravio to za što ga je Hajduk prijavio.

Prijava je proslijeđena povjereniku Josipu Breznome i očekuje se pokretanje disciplinskog postupka. Nepoznato je zašto je igrač Varaždina reagirao tako, no pretpostavka je da nije bio zadovoljan načinom na koji mu je vraćena lopta. Uz pljuvanje u lice, 14-godišnjeg dječaka je i opsovao. Događaj su zabilježile Hajdukove kamere i prijava je službeno podnesena.

Bez učinka u Varaždinu

Sve se dogodilo na utakmici 3. kola SuperSport HNL-a, koja je igrana prije četiri dana. Hajduk je, podsjetimo, na Poljudu preokretom slavio protiv Varaždina rezultatom 2:1. Goste je u vodstvo doveo Dimitar Mitrovski, ali zatim je Marko Livaja režirao preokret. Prvo je asistirao Filipu Krovinoviću, a zatim i sam zabio.

Poldrugač je u Varaždin stigao u siječnju ove godine iz Lafnitza, austrijskog drugoligaša. Za taj je klub ostvario učinak od 19 golova i devet asistencija u 48 utakmica. U Varaždinu je zasad odigrao 18 utakmice. Sve bez postignutog gola ili asistencije.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.