Kramarić: Na Modrićevoj poziciji imam 15 i više golova u sezoni

Foto: EPA

ANDREJ KRAMARIĆ je u zanimljivom razgovoru za SK najavio novu sezonu Bundeslige i otkrio vlastita očekivanja. Naravno da je dobio pitanje o potencijalnoj promjeni sredine.

"Svake godine je ista priča, uvijek ima nekakvih tema, ali dokle god se ja osjećam fizički dovoljno dobro, cilj je ostati i graditi priču s Hoffenheimom. Kad dođe vrijeme, vidjet ćemo, zasad sam još uvijek zdrav u glavi i motiviran, željan. Uvijek ima nekakvih tema", rekao je Kramarić pa je otkrio kakva ima očekivanja od sebe u aktualnoj sezoni:

Nabrojite mi tri vezna koji imaju statistiku kao ja

"Ne znam koji vezni igrač, osmica, u Europi ima 15 golova i deset asistencija. Ne očekujem ništa od sebe, bit će kako bude. Ja igram već 3, 4 godine osmicu u klubu u sustavu 3-5-2, Modrićevu poziciju u Realu, pa imam 15 golova i više, skoro 20 golova u sezoni u svim natjecanjima, plus neke asistencije. Nikad u sezonu ne ulazim s nekim očekivanjima, svjestan sam da nismo top ekipa koja će se boriti za vrh Bundeslige, nama je svaka utakmica 50:50, svaka utakmica je borba do zadnje sekunde. Na kraju sam zadovoljan svojom statistikom, jer kažem, nabroji mi tri vezna igrača u Europi koja imaju takvu statistiku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.